Paras 20e Vippi

Paras 20e Vippi

Moni vippimesta on korottanut pikalainojensa ikärajaa 21 vuoteen. Tämän vuoksi välillä lainaa ei ihan rehellisesti ole helppoa näistä paikoista saada tilille, olikin lainaajan tilanne mikä tahansa.. Jos siltikin olet nuorehko lainanhakija, niin mahdollista onkin nostaa lainaa netistä myöskin esimerkiksi 20 vuotiaalle. Mahdotonta se lainaaminen ei yleensä ole. Tämänlaisia vippejä ei tahdo kuitenkaan saa niin vaivattomasti enään myöskään. Tuon vuoksi vaikka ikäsi olisi tarpeeksi korkea, ei usein sitä lainaa kuitenkaan ihan välttämättä tule saamaan tilillesi.

Luottoja tarkastellessa on erilainen juttu se onko pikavippi iso tai pieni. Pienen pikalainan kuten 20e vipin kanssa voi keskittyä paljon tarkemmin muihin asioihin kuin vain korkoon, kun sitten ison pankkilainan kanssa se hinta on usein se ratkaiseva tekijä. Ääriesimerkkinä voidaan esittää asuntolaina, jossa koron suuruus voi tehdä valtavan eron valinnan suhteen.

20 euron vippi

Aina ei ole täysin mahdollista ottaa tätä kaikkein halvinta lainaa vaikka niin ehkä tekisi mieli kovasti tehdä. Jokaisella on usein yleisesti joitakin asioita, minkä seurauksena toinen pikalaina on usein laadukkaampi kuin se toinen laina. Hinta ei ihan aina ole tämänkaltainen määrittävä tekijä. Näiden seurauksena mm. saattaa olla työlästä yleensä napata pienempi vippi kuin on usein tarve, sekä maksuaikaa olisi hyvä olla melko lailla sopivan ajan verran jotta pikalaina on helppoa korvata takaisin. Niiden takia kädet ovat tuolta puolin yleisesti ainakin jossain puolella lukitut.

Pikaluotto on hinnaltaan usein suunnilleen 40 – 300 % koron väliltä, mistä ääripäät ovat kaikkein harvinaisempia. Tästä kuitenkin näkee samaan aikaan sen faktan, että vippien koroissa on huomattavia poikkeuksia. Yksi vippi saattaa olla näin olleen koroltaan useampaa kertaakin korkea korkoisempi kuin joku toinen luotto joka onkin hyvin samanlainen sekä toisinkin melkein sama. Vastaus tähän kysymykseen onkin hyvin vain se, että rahoilleen ei tahdo tuossa tilanteessa oikein saada vastinetta.
Paras tapa on vertailla pikavippejä, ja mikäli pyydät isoa vippiä, niin pikavippien kilpailuttaminen on tuossa tilanteessa myös erittäin suotavaa. Pikavippivertailu voi olla jonkin ajan verran nopeampi keino, joskin tuo ei usein toimi yhtään niin helposti suurien luottojen kanssa. Tässä onkin tietyn määrän edestä kyseessä siis vauhti tai halpuus.

Lainaa 20e

Pikavippi 6 kk laina-ajalla olikin melko normaali vielä paria vuotta sitten, joskin tänään lukusiat näistä vippipaikoista on kasvattanut maksuajan aivan 12 kuukauteen saakka. Tän faktan vuoksi näitä vippimestoja ei olekkaan enään tosi paljoa, monesti siksi että tietty määrä kuuluisista vastaavista lainapaikoista on jo lopettanut toimintansa lopullisesti. Ja lisäksi suuri osa tuoreista lainoista ei ole tätä markkinarakoa parantanut.

Edullisissa lainoissa on erittäin hyvä ymmärtää se fakta, että verkosta nostettavat pikavipit ovat hinnoiteltu erilaisella tavalla kuin muut pikalainat, ja tämä kannattaa ottaa huomioon nyt kun arivoidaan edullisia pikalainoja. Näiden hinnat ovat nimittäin nykyään huomattavasti pienemmät kuin ne saattoivat olla esimerkiksi vuonna 2011, tuon tuon seurauksena erityisesti mikäli ei hakea aivan näitä suurimpia luottoja, pystyy näitä lainoja saada jopa yllättävän halvalla.

Lukuisia pikalainoja on täysin mahdollista tänään saada tilille aivan heti. Rahat voivat saapua käyttöösi saman tien, ja lisäksi tämä voi mennä niinkin helposti jo hakemuksen täytön jälkeen että nopeus voi hämmästyttää sinut todella vahvasti, erityisesti mikäli et tuota seikkaa tiennyt. Olettaen että vippiä tulet saamaan tilillesi, siirretään tämän jälkeen haetut rahat sinulle myöskin samalla.

Pikavippi tai Pikalaina?

Vipit ovat verkon halutuimmat vipit, ja lisäksi melkeinpä jokainen netin pikalaina on usein tarjolla kunhan ikää on ainakin 18 vuotta. Poikkeuksena tuosta on kuitenkin varsinkin Suomilimiitti, mikä erityisesti vuoden 2017 alkuvaiheessa nosti ikävaatimuksensa 22 v, ja lisäksi poisti samaan aikaan tarjonnasta 19-vuotiaille yhden edullisimmista korottomista pikalainoista mitä tarjolla olisi.

Suurin aiheuttaja tälle onkin se tieto, että on tilaisuus napata 50e pikavippi ilman korkoa. Tuo ei nykyisin enään tänään kohtaa edes vain pikavippejä, sikäli että yleisesti on tarjolla myös luottoja joissa tuo on saatavilla. Tällöinkin lainaaminen yleisesti on kuitenkin saatavilla yleisesti vain ensimmäisen nostamisen kohdalla. Nuo ovatkin ehkä niitä harvinaisia toisia luottoja, joita pystyy suositella.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *